Agregatul mobil de generare a spumei asigură un mijloc simplu de a produce concentrat de spumă la mai multe setări (poziţii diferite pentru spumă) 1%, 3%, 6%.

Agregatul mobil de spumă poate fi desfăşurat rapid de un singur om. Este necesară doar conectarea la o reţea potrivită de apă presurizată pentru a furniza un atac puternic cu spumă şi de lungă durată. Este ideal pentru protecţia zonelor cu un grad ridicat de risc, cum ar fi camera cazanelor, depozite de combustibil şi terminale de încărcare, magazine de vopsea sau alcool, hangare pentru avioane şi camera motoarelor la ambarcaţiuni.

Descriere generală

Agregatul cuprinde un rezervor de 120 litri pentru depozitarea concentratului de spumă montat pe un şasiu de oţel îmbrăcat în plastic cu roţi solide de cauciuc. Un inductor variabil de colectare a concentratului de spumă, cu o valvă / supapă sferică, este ataşat la rezervor. Agregatul mai prevede şi o ţeavă de derivaţie care creează spuma, conectată la inductor.
Are rezistenţa din punct de vedere chimic. Rezervorul este construit din fibră de sticlă, făcându-l astfel potrivit pentru toate tipurile de concentrat de spumă.
O serie de ţevi de derivaţie ce creează spuma sunt disponibile pentru a rezolva / soluţiona situaţii de risc diferite şi dorinţele clienţilor.
Agregatele pot fi folosite şi cu alte spumante şi ajutaje.