Stingatoare de incendiu cu pulbere tip BC sau ABC, cu o greutate a incarcaturii de 1 kg. Jetul are o lungime de 3 m iar de incendiuul se descarca in 6 secunde. Focar minim 5A | 21B | C.

Stingatoare de incendiuul cu pulbere presurizate P1 se utilizeaza la stingerea focului inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.
RECIPIENTUL STINGATORULUI este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.
ROBINETUL STINGATORULUI este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.
AGENTUL DE STINGERE – pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea focului cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.
GAZUL PROPULSOR – azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.
Presiunea de lucru a stingatorului : 14 bar
Presiune de proba : 25 bar
Control presiune : vizual pe manometru
Temperatura admisa : -20°C … + 60°C
Focar tip: 5A 21BC
Dimensiuni (ØxH): 80×325
Greutate stingator de incendiu (kg): 1,9 kg
Cantitate pulbere(kg): 1 kg
Timp de descarcare: 6 sec
L. min. jet(m): 3 metri
Verificarea stingatoarelor de incendiu se face cel putin o data la 30 de zile, prezenta acului indicator al manometrului in zona verde confirmand functionalitatea de incendiuului.