Stingator de incendiu cu pulbere presurizat P20 carosabil  se utilizeaza la stingerea focului inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

Domeniul de utilizare
Se utilizeaza la stingerea focului inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.
Se utilizeaza cu eficienta maxima in zone cu arii intinse si potential mare de risc la incendiu.
Sunt usor de manevrat de o singura persoana. Jetul de pulbere este suficient de puternic si performant, permitand rezultate optime in actiunea de stingere, chiar si de catre o persoana mai putin experimentata.

Date constructive
RECIPIENTUL STINGATORULUI este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.
ROBINETUL STINGATORULUI este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.
AGENTUL DE STINGERE – pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea focului cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.
GAZUL PROPULSOR – azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

Caracteristici tehnice generale
Presiunea de lucru a stingatorului : 14 bar
Presiune de proba : 25 bar
Control presiune : vizual pe manometru
Temperatura admisa : -20°C … + 60°C
Verificarea de incendiuului se face cel putin o data la 30 de zile, prezenta acului indicator al manometrului in zona verde confirmand functionalitatea de incendiuului.

Caracteristici tehnice specifice
Tip de incendiu P20
Focar tip A B C
Dimensiuni O x H (mm) 300×1000
Greutate stingator de incendiu(kg) 32
Cantitate pulbere (kg) 20
Timp minim descarcare 20
L. min. jet (m) 6