COD: TM804
KIT INLOCUIRE TRUSA MEDICALA
– prin care se prelungeste valabilitatea trusei de prim-ajutor cu 24 luni.http://www.stingator-incendiu.ro/produse//kit-de-inlocuire-trusa-de-prim-ajutor-43.html

Produse existente in kit:
– alcool sanitar 200 ml;
– alcool iodat – 200 ml ;
– rivanol solutie – 200 ml;
– perogen (comprimate) – 1 flacon;
– comprese sterile 10/8 cm x 10 buc;
– leucoplast 5 cm x 3 m – 1 rola;
– leucoplast 2.5 cm x 2.5 m -1 rola;
– pansament individual 2 x 6 cm – 10 buc;
– pansament cu rivanol 6 x 10 cm – 5 buc;
– pansaplast (plasture) 6 x 50 cm – 1 buc;
– vata hidrofila sterila 50 g – 2 buc.

Obs: Pentru a va putea oferi serviciile cele
mai bune si a va asigura o livrare rapida si
un pret cat mai bun atat in Bucuresti dar mai
ales in tara, in functie de orasul
beneficiaruluisi conditiile de livrare acest
produs poate fi livrat si facturat fie de noi,
fie catre companiile partenere aflate in
teritoriu la acelasi pret.
Acest lucru vi se va comunica in momentul in
care faceti comanda. Dupa ce faceti
comanda pe site va vom contacta pentru o
confirmare telefonica ulterioara.

trusa-de-prim-ajutor

Obs: Pentru a va putea oferi serviciile cele mai bune si a va asigura o livrare rapida si un pret cat mai bun atat in Bucuresti dar mai ales in tara, in functie de orasul beneficiarului si conditiile de livrare acest produs poate fi livrat si facturat fie de noi, fie catre companiile partenere aflate in teritoriu la acelasi pret. Acest lucru vi se va comunica in momentul in care faceti comanda. Dupa ce faceti comanda pe unul dintre site-urile noastre prin e-mail sau telefonic, va vom contacta pentru o confirmare telefonica ulterioara.
Verificarea stingatoarelor 

Perioada minima de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor de incendiu este de 12 luni pentru stingatoarele cu pulbere si cele cu dioxid de carbon si 6 luni pentru cele cu spuma.

Operatiile de verificare constau in : 

-demontarea completa a stingatoarelor, curatarea si reprotejarea adecvata (vopsirea) stingatoarelor care necesita aceasta operatie
-verificarea aspectului exterior si interior si a starii de integralitate a subansamblelor
-verificarea functionalitatii subansamblurilor componente
-inlocuirea pieselor defecte (corpuri de refulare, manometre, furtune, manere, garnituri de etansare, membrane si inele de cupru, etc.)
-verificarea starii calitative a agentului de stingere (pulbere/spuma) si incarcarea cu agent de stingere corespunzator
-verificarea la etanseitate a recipientului stingatorului conform Prescriptiilor tehnice PT 5-2003 Colectia ISCIR
-starea de incarcare a buteliei cu dioxid de carbon/azot
-sigilarea, inscriptionarea si etichetarea stingatorului cu modul de folosire, focarele de incendiu la care poate fi folosit, date despre producator, data la care stingatorul a fost verificat si data urmatoarei verificari

Intrega operatie de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor se poate face  de catre oricare dintre companiile atestate special pentru aceste operatiuni si avandu-se in vedere procedurile specifice de lucru aprobate de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila, precum si Prescriptiile Tehnice PT 5-2003 Colectia ISCIR pe una din firmele partenere autorizate pentru acest lucru.

Pentru a solicita  o oferta de verificare a stingatoarelor pe care le detineti va rugam sa trimiteti un e-mail cu numarul de stingatoare pe care il aveti de verificat si tipul acestora la adresa de e-mail contact(at)stingator-incendiu.ro Va vom raspunde in cel mai scurt timp. Nu uitati sa lasati si un numar de telefon de contact.

Obs: Pentru a va putea oferi serviciile cele mai bune si a va asigura o livrare rapida si un pret cat mai bun atat in Bucuresti dar mai ales in tara, in functie de orasul beneficiarului si conditiile de livrare acest produs poate fi livrat si facturat fie de noi, fie catre companiile partenere aflate in teritoriu la acelasi pret. Acest lucru vi se va comunica in momentul in care faceti comanda. Dupa ce faceti comanda pe site va vom contacta pentru o confirmare telefonica ulterioara.


Save

Save

Save