Pichet PSI tip 1, echipat complet.

Echiparea pichetului este facuta dupa cum urmeaza, cu:
1 buc cange,
1 buc ranga,
1 buc lopata,
1 buc topor-tarnacop,
1 buc galeata PSI,
1 buc furtun PSI 20 m, echipat cu racorduri, tip C
1 buc teava de refulare cu robinet
1 buc stingator psi cu pulbere P6 ( sau cu spuma SM6 ), la alegere. Daca nu se specifica se doteaza standard cu stingator P6.
1 buc cheie ABC,
1 buc cheie de hidrant,

Observatii finale: pichetul este astfel construit incat in partea de jos exista un locas in care se poate pune nisip ( optional ). Acesta nu poate tine loc de lada de nisip exterioara dar este util atunci cand nu aveti o lada exterioara. Acest lucru nu va poate scuti de necesitatea dotarii unitatii cu lada de nisip.
Atentie: Pichetul PSI poate fi echipat la cerere si cu mai multe unelte in functie de necesitate. Aceasta este doar o echipare standard, minimala.  Unii furnizori nu va ofera robinet si teava de refulare cu robinet, astfel pot fi diferente de pret considerabile.
DESTINATIE: depozitare accesorii ptr. protectia si securitate a muncii.
DIMENSIUNI:
Inaltime = 1730/1800 mm
Latime = 750 mm
Adincime = 360 mm
EXECUTIE:
Material: se executa prin indoire din tabla OL 37, laminata la rece si decapata,imbinata prin sudura in mediu protejat.
Pichetul, din pct de vedere constructiv, are doua usi cu incuietoare tip yala si 2 chei, suporti pentru 2 stingatoare, suporti pentru lopeti.
VOPSIRE: panoul este vopsit in cimp electrostatic cu vopsea rosie RAL 3000 sau la cerere la o culoare conform paletei RAL.

Obs: Pentru a va putea oferi serviciile cele mai bune si a va asigura o livrare rapida si un pret cat mai bun atat in Bucuresti dar mai ales in tara, in functie de orasul beneficiarului si conditiile de livrare acest produs poate fi livrat si facturat fie de noi, fie catre companiile partenere aflate in teritoriu la acelasi pret. Acest lucru vi se va comunica in momentul in care faceti comanda. Dupa ce faceti comanda pe unul dintre site-urile noastre prin e-mail sau telefonic, va vom contacta pentru o confirmare telefonica ulterioara.

Verificarea stingatoarelor 

Perioada minima de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor de incendiu este de 12 luni pentru stingatoarele cu pulbere si cele cu dioxid de carbon si 6 luni pentru cele cu spuma.

Operatiile de verificare constau in : 

-demontarea completa a stingatoarelor, curatarea si reprotejarea adecvata (vopsirea) stingatoarelor care necesita aceasta operatie
-verificarea aspectului exterior si interior si a starii de integralitate a subansamblelor
-verificarea functionalitatii subansamblurilor componente
-inlocuirea pieselor defecte (corpuri de refulare, manometre, furtune, manere, garnituri de etansare, membrane si inele de cupru, etc.)
-verificarea starii calitative a agentului de stingere (pulbere/spuma) si incarcarea cu agent de stingere corespunzator
-verificarea la etanseitate a recipientului stingatorului conform Prescriptiilor tehnice PT 5-2003 Colectia ISCIR
-starea de incarcare a buteliei cu dioxid de carbon/azot
-sigilarea, inscriptionarea si etichetarea stingatorului cu modul de folosire, focarele de incendiu la care poate fi folosit, date despre producator, data la care stingatorul a fost verificat si data urmatoarei verificari

Intrega operatie de verificare, reparare si incarcare a stingatoarelor se poate face  de catre oricare dintre companiile atestate special pentru aceste operatiuni si avandu-se in vedere procedurile specifice de lucru aprobate de Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila, precum si Prescriptiile Tehnice PT 5-2003 Colectia ISCIR pe una din firmele partenere autorizate pentru acest lucru.

Pentru a solicita  o oferta de verificare a stingatoarelor pe care le detineti va rugam sa trimiteti un e-mail cu numarul de stingatoare pe care il aveti de verificat si tipul acestora la adresa de e-mail contact(at)stingator-incendiu.ro Va vom raspunde in cel mai scurt timp. Nu uitati sa lasati si un numar de telefon de contact.

Obs: Pentru a va putea oferi serviciile cele mai bune si a va asigura o livrare rapida si un pret cat mai bun atat in Bucuresti dar mai ales in tara, in functie de orasul beneficiarului si conditiile de livrare acest produs poate fi livrat si facturat fie de noi, fie catre companiile partenere aflate in teritoriu la acelasi pret. Acest lucru vi se va comunica in momentul in care faceti comanda. Dupa ce faceti comanda pe site va vom contacta pentru o confirmare telefonica ulterioara.