Hidranti aviz IGSU

Hidranti aviz IGSU disponibili la cerere. Ii putem trimite prin curier in toata tara.

Hidranti subterani si de suprafata de calitate foarte buna, la standarde europene pentru stingerea incendiilor.


Hidrantii de suprafata  sunt utilizati ca echipamente de stingere a incendiilor, si sunt racordati la retelele de alimentare cu apa potabila cu ajutorul flanselor de legatura conform standardelor in vigoare.

Toti hidrantii sunt insotiti certificat CE si aviz sanitar pentru utilizarea in retelele de apa potabila.

Aici gasiti hidranti subterani echipati complet cu cot cu picior si cutie de protectie; hidranti supraterani standard sau cu protectie la rupere echipati cu cot cu picior.

Va oferim hidranti supraterani DN 80 si DN 100 echipati cu cot si picior. Toate suprafetele care intra in contact cu apa potabila sunt protejate cu vopsea epoxidica.
Protectia la inghet este necesara si obligatorie pentru orice hidrant si se realizeaza automat, imediat ce s-a inchis vetilul.
Hidrantii subterani permit racordarea unui hidrant portativ in cazul interventiilor pentru stins incendii.

Hidrantul este un dispozitiv fix prevazut cu robinet, racordat la conductele de distributie a apei sub presiune, care permite alimentarea furtunurilor pentru stins incendii.

Comercializam hidranti subterani si hidranti de suprafata si orice fel de hidrant portativ la standarde europene in materie de echipamente pentru stingerea incendiilor.

Hidranţii de suprafaţă se vor monta pe reţelele de distribuţie a apei cu presiune nominală până la Pn 10 şi la care se racordează dispozitivul sau sisteme de stingere din exterior, utilaje de stingere ale unităţilo si subunitatilorr de pompieri pentru alimentare cu apă care se foloseste la stingerea incendiilor sau pentru alte necesităţi de irigatie.

Hidranti subterani:

  • Coloana hidrantului confectionata din otel inox/fonta
  • Capul hidrantului si cutia ventilului confectionate din fonta.
  • Acoperire anticoroziva prin vopsire cu pulbere epoxi, avizata alimentar.
  • Prezinta autogolire si protectie la inghet.

Afișez toate cele 3 rezultate