Pichet PSI avizat  IGSU si complet echipat.

Pichet PSI avizat  IGSU si complet echipat. Pichetul PSI reprezinta un „must have” care nu trebuie sa lipseasca din dotarea cu accesorii PSI a oricarei intreprinderi care detine spatii de depozitare sau de productie.

Un pichet PSI este reprezentat de o constructie metalica sub forma de dulap. Din aceasta cauza uneori se mai numeste si dulap PSI. El este folosit pentru a stoca diverse accesorii PSI necesare pentru o interventie imediata in caz de incendiu. Un pichet PSI poate fi neechipat sau complet echipat.

Ce contine un pichet PSI complet echipat?

Pichet incendiu PSI poate fi echipat complet dupa cum urmeaza, cu urmatoarele accesorii PSI:

pichet PSI
pichet PSI

1 buc cange PSI cu coada,
1 buc ranga PSI,
1 buc lopata PSI cu coada,
1 buc topor-tarnacop PSI cu coada,
1 buc galeata PSI,
1 buc furtun PSI tip C de 20 m, echipat cu racorduri,
1 buc teava de refulare cu robinet,
1 buc racord fix tip C, pemtru teava de refulare
1 buc stingator psi cu pulbere P6 ( sau cu spuma SM6 ), la alegere,
1 buc cheie ABC,
1 buc cheie de hidrant,

Precizari si observatii in cazul pichetelor:

In unele norme dotarea pichetelor se face cu cate doua unelte din fiecare.
Observatii: Pichetul comercializat de noi contine in partea inferioara un locas lin care se poate pune nisip suplimentar care se poate folosi in caz de nevoie dar care ii si ofera o stabilitate in plus pichetului. Locul in care se poate pune nisip este proiectat si executat  din constructie dar asta nu va scuteste de obligativitatea dotarii cu lada de nisip daca aceasta este necesara.
Atentie: Pichetul de incendiu PSI poate fi echipat la cerere si cu mai multe unelte in functie de necesitate. Aceasta este doar o echipare standard, minimala. Unii furnizori nu va ofera robinet si teava de refulare cu robinet, astfel pot fi diferente de pret considerabile.

Afișez toate cele 2 rezultate