Stingatoare de incendiu si accesorii PSI.

O  gama larga de stingatoare omologate si avizate de IGSU. Produsele pe care le oferim sunt cele mai bune existente pe piata romaneasca. Aici oricine poate gasi orice fel de stingator bun.  Un stingator este de mare utilitate in compania sau gospodaria fiecaruia.
Site-ul nostru reuneste produse si servicii livrate si prestate de companii autorizate.

Toate produsele pe care le oferim au livrare inclusa in toata tara.

Recipientii stingatoarelor sunt executati din otel si tabla foarte groasa.
In plus oferim si servicii de verificare, reparare si reincarcare extinctoare.

Verificari de stingatoare cu pulbere, spuma si  cu CO2.

Orice companie care este dotata cu extinctoare si instalatii de stingere trebuie sa faca periodic verificarea acestora? In general verificarea stingatoarelor de incendiu se va face la 1 an.  Exista si exceptii la care verificarea se face la 6 luni. Acest lucru este specificat in proiectul PSI al locatiei respective. Orice locatie fie ca e sediu de birouri sau depozit sau hala de productie trebuie sa aiba un scenariu de incendiu. Acest scenariu la incendiu este facut de o companie autorizata. In acel scenariu, este specificat si modul in care se va interveni in caz de incendiu. De asemeni acolo sunt specificate si mijloacele cu care se va interveni, Astfel in cazul stingatoarelor ca mijloace de interventie ele au o perioada de verificare stabilita prin lege,

De asemeni pe langa serviciile de verificare, reincarcare si reparare stingătoare de incendiu, companiile reprezentate de site va pot oferi si toata gama de verificari de instalatii de stingere si de instalatii de hidranti.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.