Stingatoare incendiu cu CO2 avizate IGSU   Sunt alegerea perfecta atunci cand vine vorba de protejat instalatii electrice si produse electrocasnice. Incarcate cu CO2 lichefiat ele nu lasa urme dupa utilizare precum fac stingatoarele cu pulbere.

CO2 este agentul ideal pentru stingerea incendiilor electrice,
 deoarece nu este nici conductor, nici coroziv. 
Aceste tipuri de stingator sunt potrivite pentru incendiile de tip A, B și C. Ele sunt utilizate de obicei în spații, industrii și locuri în care abundă aparatele electrice.
De ce recomandăm stingatoare incendiu cu CO2?

Despre stingatoarele cu CO2 s-a vorbit mult. Ele sunt foarte apreciate atunci cand vine vorba de protejarea instalatiilor electrice precum: dupapuri electrice, contactoare sau panouri electrice mici. Nu exista multe tipuri de stingatoare cu dioxid de carbon. LA noi in tara sunt omologate si conformizate in prezent doar cateva tipuri printre care cele mai cunoscute sunt G2 si G5.

stingatoarele G2 pot fi folosite de persoane care nu au posibilitatea sa manevreze un stingator G5. Ganditi=va la faptul ca un stingator G5 are vreo 9 kg pentru ca invelisul lui este foarte gros fiindca acel stingator inmagazineaza oxigen lichefiat la 160 bari.

Stingatoarele cu pulbere ataca si corodeaza circuitele electrice si electronice dupa un timp in contact cu acea pulbere.  Aceste stingatoare cu CO2 sunt complet „prietenoase” cu obiectele pe care se aplica jetul de CO2.
Domeniul de utilizare al stingatoarelor cu CO2:
Stingatoarele cu CO2 se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din calasele B si C, fiind recomandate pentru stingerea incendiilor de natura electrică.(echipamente electrice cu tensiuni pana la 1000 V): computere, centrale telefonice, incaperi cu aparatura electica si electronica, transformatoare etc.
Recipientul este executat din otel aliat specific recipientelor de inalta presiune.
Protectia anticoroziva este asigurata prin vopsire in camp electrostatic.
Robinetul este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator.

Afișez toate cele 3 rezultate