Stingatoare de incendiu cu spuma.

Stingatoare de incendiu cu spuma: agentul de stingere este solutie spumantă fluoroproteinica care se folosește la  focarele de tip A si B.

Aceasta incarcatură spumogenă este strict interzisă a fi folosită asupra oricarui conductor de electricitate.

stingatoare cu spuma
stingatoare cu spuma

Acest tip de stingator cu spuma este folosit adesea  stins de incendii care pot aparea in spatii deschise sau inchise. O conditie pentru folosirea lor este sa nu existe cabluri electrice sau alte zone care prezinta riscul de electrocutare. Solutia spumogena conduce curentul electric pentru ca ea are in componență apa, H2O. Apa este o substanță foarte buna conducatoare de energie electrică.

De aceea domeniile de utilizare pentru acest tip de stingatoare statii PECO, garaje, magazii cherestea si textile, cauciuc, lichide combustibile, etc. Modul de utilizare este simplu si fiind usor de manevrat pentru stingerea in conditii optime

Este folosit pentru stingerea inceputului de incendiu.

Domeniu de utilizare: Se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B în spatii inchise sau deschise (statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave etc.).

Date constructive:
RECIPIENTUL: este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.
ROBINETUL: este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.
AGENTUL DE STINGERE:  solutie spumanta fluoroproteinica care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru focarele de tip A si B. Spumantul nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.
GAZUL PROPULSOR: azotul (N2). Gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

Afișez toate cele 5 rezultate