Trusa de prim ajutor comandati aici impreuna cu stingatoare de incendiu

Trusa de prim ajutor o puteti comanda aici impreuna cu diverse stingatoare de incendiu. E timpul sa comandati una cat mai rapid ca sa nu riscati amenzi. Putem livra mai multe tipuri de truse de prim ajutor.

Trusa de prim ajutor
truse de prim ajutor

In primul rand aceste truse sanitare se pot clasifica in functie de tipul lor de amplasare. Exista si trusa de prim ajutor auto, truse de prim ajutor fixe care stau in birou la firma sau in anexele ei. trusele trebuie amplasate la indemana personalului.

Truse de prim ajutor mobile

Exista si truse de prim ajutor mobile care au un suport in care sunt fixate. Aceste truse de prim ajutor mobile sunt facute din plastic si au maner precum o gentuta sau servieta si ele se fixeaza in suportul lor de pe perete. Sunt facute asa ca sa poata fi luate rapid atunci cand este necesara o interventie. Fiecare trusa de prim ajutor are pe ea inscriptionat un semn care consta intr o cruce de culare verde in general. In interior contine o gramada de lucruri necesare pentru a acorda primul ajutor unei persoane atunci cand este nevoie.

Asa cum spuneam cele mai utilizate si comercializate sunt trusele de prim ajutor fixe care se pot monta pe perete. Acestea pot fi la indemana oricui in caz de necesitate. Ele sunt si ceva mai ieftine decat cele mobile si au avantajul ca stau fixe si tot timpul le vei gasi la locul lor, pe perete.
Se pot solicita urmatoarele tipuri de truse:
1. truse de birou ce se pot fixa pe perete;
2. truse de birou ce pot fi portabile, avand si avantajul ca se pot fixa pe perete sau pot fi duse in locul unde este nevoie de primul ajutor!
Dupa expirarea trusei puteti achizitiona kitul pentru prelungirea valabilitatii trusei
cu inca 24 de luni.

Afișez toate cele 2 rezultate