Articole

Stingator cu spuma SM6

Acest tip de stingator cu spuma SM6 se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele  B,C  în spatii inchise sau deschise (statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave etc.).

Stingator cu spuma SM6
Stingator cu spuma SM6

RECIPIENTUL  acestui extinctor cu spuma este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu. ROBINETUL acestui stingator este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.

Agentul de stingere

Agebtul de stingere al extinctorului  solutie spumanta fluoroproteinica care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru focarele de tip A si B.
Spumantul nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. GAZUL PROPULSOR – azotul (N2). Gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

Presiunea de lucru si presiunea de proba la acest tip de stingator cu spuma SM6

Presiune de lucru: 14 bar
Presiune de proba: 25 bar
Control presiune: vizual pe manometru
Temperatura admisa: 0°C … + 55°C
Verificarea stingatorului se face cel putin o data la 30 de zile, prezenta acului indicator al manometrului in zona verde confirmand functionalitatea stingatorului.
Verificarea obligatorie a acestor stingatoare de catre firma autorizata se face la 1 AN.