Furtun PSI tip A 20m 12 bari Korus Polonia, echipat cu racorduri

Furtun PSI tip A 20m 15 bari echipat cu racorduri

Furtunurile de refulare panzate PSI, se clasifica in raport de tipul lor (A, B, sau C), dupa tipul de echipare cu racorduri Ele se intrebuinteaza in bucati lungi de 20 ± 0,5 m si se folosesc sub role simple sau duble, dupa care se dezracordeaza linia de furtun echipata. Dupa cum se stie aceste furtunuri au calitate superioara din punct de vedere al rezistentei la presiune.

Descriere

Furtun PSI tip A 20m 12 bari echipat cu racorduri ssunt destinate pentru echiparea masinilor de pompieri si a hidrantilor de suprafata. Korus -Polonia

Ele se clasifica in raport de tipul lor (A, B, sau C ), dupa tipul de echipare cu racorduri.

Ele se intrebuinteaza in bucati lungi de 20 ± 0,5 m.

Se folosesc sub role simple sau duble, dupa care se dezracordeaza linia de furtun echipata. Aceste furtunuri au calitate superioara din punct de vedere al rezistentei la presiune.

Furtunul de refulare aplatizabil din material textil cauciucat a carei sectiune devine circulara numai sub presiunea interioars, iar în stare neumpluta se poate plia si rula plat, este destinat transportului apei pentru stingerea incendiilor.

Caracteristici tehnice:

Diametrul interior, lungimea si masa liniara a furtunului trebuie sa fie conform tabelului de mai jos. Diametrul interior pentru furtun tip C: 52mm + 1,0 / – 0,5 Lungimea de livrare (m): 20 metri + 1,0 / – 1,0 Masa liniar? pentru furtun tip C [g/m]: max. 440

Mai multe articole si produse PSI gasiti aici: