Lada de nisip 0,5mc avizata IGSU

Descriere

Lada de nisip 0,5 mc este avizata IGSU ( are documente de avizare si este stantata de producator ) si este  recomandatâ pentru depozitarea nisipului in zona punctelor de lucru dotate cu mijloace de prima interventie necesare stingerii inceputurilor de incendii.

Lada de nisip este un produs destinat stingerii inceputurilor de incendii.

Materiale utilizate

Acest tip de ladă de nisip comercializat si recomandat cu incredere de noi, este confectionata din metal, mai précis tabla de otel laminat OL 37 STAS 9264 – 80, sudata pe interior. Este prevazuta cu capac asamblat pe lada prin intermediul a 2 balamale. Pe capacul lazii de nisip este sudat un maner pentru a permite manevrarea acesteia cu usurinta.

Pentru a evita aparitia fenomenelor de coroziune, in partea sa inferioara au fost fixate patru picioare de asezare. Protectia anticoroziva a acestui model de lada de nisip a fost realizata prin utilizarea unei vopsele de culoare rosie care este foarte rezistenta la intemperiile atmosferice.

Acest produs este prevazut cu niste armaturi si calculat astfel incat sub actiunea materialului depozitat in ea, lada sa nu se deformeze,

Bnenteles este folosita o tabla destul de groasa si care este decapata si vopsita in camp electrostatic.

Dmensiunile lazii de nisip 0,5 mc sunt urmatoarele:

Dimenisuni (mm) : L = 960, l = 445, H = 470, h = 440. Pentru modelul cu capacitate de 1 mc, dimensiunile sunt urmatoarele: L = 1000, l = 1000, H = 520, h = 420.

 

Marcare

Pe acest model de lada de nisip este aplicata o eticheta autocoLant a rezistenta la conditiile meteo, cu inscriptia “LADA NISIP”.

 

Ambalare, transport, documente insotitoare

Pentru protectia impotriva fenomenelor de coroziune, lazile de nisip         de acest tip se livreaza ambalate in folie termocontractibila. De asemenea, este bine sa stiti de la inceput si faptul ca acest model de lada de nisip se livreaza fata nisip.

Transportul sau este facut cu ajutorul mijloacelor de transport obisnuite. Cand se livreaza, produsele de acest tip vor fi insotite de fisa tehnica, factura fiscala, declaratie de conformitate si certificatul de garantie.

Ce este bine sa cunoasteti despre garantiile acestui produs?

Societatea producatoare garanteaza calitatea produsului timp de 12 luni de zile, incepand din momentul livrarii. In perioada de garantie, societatea producatoare are obligatia sa repare sau sa inlocuiasca orice produs defect, daca defectiunea s-a produs din cauza materialului din care a fost fabricat sau din cauza unor procedee de executie necorespunzatoare.

Mai multe articole si produse PSI gasiti aici: