Stingatoare P2 avizate IGSU

Extinctor cu pulbere presurizat P2 ( stingator P2 ) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

Descriere

Extinctor P2.-E Extinctor cu pulbere presurizat P2 F | P2-20 ocar 8A 34 B ( stingator P2 ) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

RECIPIENTUL este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.

ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.

AGENTUL DE STINGERE – pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.

GAZUL PROPULSOR – azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

Presiune de lucru : 14 bar

Presiune de proba : 25 bar

Control presiune : vizual pe manometru

Temperatura admisa : -20°C … + 60°C

Focar tip: 5A 21BC

Dimensiuni (ØxH): 80×325

Greutate stingator (kg): 1,9 kg

Cantitate pulbere(kg): 1 kg

Timp de descarcare: 6 sec

L. min. jet(m): 3 metri