Stingatoare P3 avizate IGSU

Extinctorul cu pulbere presurizat P3 ( extinctor cu pulbere P3 ) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

RECIPIENTUL este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.
ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.

Descriere

Extinctorul cu pulbere presurizat P3-E |P3-20, Focar 13A-55B ( extinctor cu pulbere P3 ) se utilizeaza la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A,B,C, in spatii inchise sau deschise (mijloace de transport auto, statii PECO, magazine, depozite, magazii, centrale termice, nave, vagoane CFR etc.), precum si asupra echipamentelor electrice cu tensiuni pana la 1000 V.

RECIPIENTUL este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu.

ROBINETUL este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru indicator de presiune.

AGENTUL DE STINGERE la extinctor P3 – pulbere ecologica uscata universala ABC-E 40% care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Pulberea nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator.

GAZUL PROPULSOR – azotul (N2), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura.

Presiune de lucru : 14 bar

Presiune de proba : 25 bar

Control presiune : vizual pe manometru

Temperatura admisa : -20°C … + 60°C

Focar tip: 5A 21BC

Dimensiuni (ØxH): 80×325

Greutate stingator (kg): 1,9 kg

Cantitate pulbere(kg): 1 kg

Timp de descarcare: 6 sec

L. min. jet(m): 3 metri